Единадесет повода да отидете на круиз

cruise

Щом прочитате точно тези изречения сте на прав път да разберете голяма част значителни за пътешественика отговори, които без капка съмнение ще дадат дълги спомени, стотици хубави снимки и биха ви направили в голям привърженик на круизите.

1. Стойност – една цена, много услуги. Заплащате веднъж и получавате настаняване, пълен пансион на борда, забавления, възможност за спорт и професионална анимация. Цената, която бихте заплатили ако посещавате дестинациите по маршрута разделено, със сигурност щеше да е над тази на презокеанското пътуване.

2. Изхранване – изключително многообразие – от бургери до гурме предложения, от разнообразни и обилни бюфети до файн дайнинг.

3. Многообразие – повече от 150 плавателни съда и повече от хиляда и осемстотин пристана. Многообразни възможности и подбор от евентуални дестинации за всеки един сезон.

4. Забавления – екскурзия в пристаните, модерни SPA локации, вечерни шоу програми, спорт, басейни за релакс, клубове и много музика.

5. Бързо и лесно е! Всичко във връзка с пътуването би могло да е уредено от Вашия агент. На Вас остава мъчната мисия да се наслаждавате.

6. Напълно нови хоризонти – лягате в една точка на света и се събуждате в различна. Абсолютно всеки ден сте на чисто ново място.

7. Семейство – за абсолютно всеки член от фамилията е помислено. Доста варианти за забавления за деца от всякакви възрастови групи.

8. Глезотийки – независимо от финансите, круизните фирми предоставят на своите гости отлично обслужване 24 .

9. Задоволство – безспорен факт е, че пасажерите на круизни пътувания са най-щастливи от своите преживявания в сравнение с много други варианти за ваканция. Още един безспорен факт е, че огромна част от пътниците поставят началото на планирането си за другата си дестинация докато са на борда на круизния кораб.

10. Спокойствие – отлично
обучени екипажи, охранители на борда на кораба, най-съвременна комуникационна и навигационна технология.

11. В действителност при презокеанските круизи задължително има и още нещичко, което остава извън стандартните 10 – всеки го вижда самостоятелно.