admin

January 27, 2014

почивка в Гърция, почивка, почивка на море, почивка в България, почивка през лятото, екскурзия, почивка извън България
Бели плажове и отпускарско настроение ви очакват през следващата ваканция на Халкидики, Гърция. Почивките на тази красива гръцка земя се свързват с ослепителни гледки, бели плажни ивици, кристално чисти води на топлото Егейско море. Местата за отсядане в Халкидики варират от традиционни гръцки вили, превърнати в семейни хотелчета, през апартхотели до луксозни хотели на самия бряг на Средиземно море.
екскурзии

Полуостровът се простира навън от сушата под формата на тризъбец. Най-западно ситуираният от трите ‘зъба’, известен с екзотичното име Касандра, е много добре развит във всякакво отношение и се е превърнала в предпочитана дестинация за почивка. Екскурзиите на остров Халкидики в изказванията на посетителите са свързани с висок стандарт на обслужване, забавен нощен живот и изумителни морски пейзажи.

Остров Ситония е по-подходящо местенце за уединение, от Касандра, но гледката тук ще спре дъха ви още от пръв поглед с множеството маслинови дръвчета, боровите гори, които допълват невероятните пейзажи и закътани морски заливчета. Последният от ‘тризъбците’ на Халкидики е потайният Атон, който със сигурност ще прибави малко мистерия към вашата ваканция в острова Халкидики.