Monthly Archives: June 2018

Платната, като важна неразделна част от домашния интериор

abstract paintings

Илюстрация, като съставна част от вътрешното оформление на Спалнята ви

Спалното помещение не е само пространство, където дремвате, но също така и пространство за почивка. Доста хора, особено студенти и хора, пребиваващи в скромни жилища, съчетават всекидневна и спалня в едно. В такива апартаменти границата между спалнята и дневната се прелива. Не помисляйте, че в спалнята няма нужда от украсата, точно обратното. Реално в спалнята всеки един от нас прекарва огромна частица от собственото си време. Ето защо точно тук също трябва да се обърне внимание на декорацията и обзавеждането.

Картините в спалнята, а и не само и единствено там, но и в цялото жилище, му дават Лично вашата нотка, разбирането Ви към нещата от живота, Вашата гледна точка…

Правилния избор на мебели в спалнята, комбинирането на цвета на стените с цвета на щорите и завесите… а в конкретния ред на мисли следва момента и за илюстрациите за украса. Стаи без каквато и да е украсата за стена изглеждат недовършено и безлично. Какви рисунки ще закачите в стаята си се свежда до персонален вкус и, логично до мебелировката на помещението. Към модерните вещи подхождат например абстрактните илюстрации, есенни илюстрации, картини в бяло и черно или “SPA” картина за стена. За избирането на рисунка би могло да се наблегне и за функционалната страна на спалнята, а точно мирния сън.

Картина, като неразделна съставна част от интериора на Вашата кухня

На всяко едно помещение бихме могли да закачим различни картини за украса, като платно в кухненското помещение много рядко откриваме. Кухненското помещение в точно това отношение, е трудна за украса – тя има конкретно функционална цел. Стаята често е много малко и стените се оказват почти изцяло ангажирани, а това допълнително усложнява монтирането на рисунка. Голяма част от кухненското помещение е заета от домакински уреди, рафтове, шкафове и работен плот, заради това в кухнята няма много пространство за украса. Независимо от всичко, който иска да създаде комфорт в кухнята си, е в състояние да направи точно това с подходящи картини.

Кухненските картини не са безинтересни.

В интернет, както и в мебелните магазини безсъмнение вече се предлага огромен избор от рисунки с точния вид. Специално за кухнята се препоръчват изображения с мотив, като перфектно се вписва в тази обстановка replicas relojes breitling. Точно това могат да бъдат картини на зеленчуци и плодове, кафе и чай или бутилка вино.

За закачването на пейзажа ще трябва да вземе в предвид близостта на печката, защото именно там е най-вероятно тя да се повреди или изцапа. Рисунката също така не е хубаво да е страшно огромна, тъй като драстично стеснява облика на кухнята.

За кухните, където са с плочки на стените, главно край чешмата, има друг метод за украса. По плочките могат прекрасно да се поставят стикери с подходящи мотиви и по този начин да се ободри помещението.