Monthly Archives: May 2015

Какво да търсим в един хотел

Много хора тръгвайки на път се чудят по какво да разпознаят един добър хотел. Понякога ни се налага да изкараме няколко седмици, даже месеци в чужд град, и следователно изборът на хотел е една много важна част от комфортното ни изкарване. В следващите реда са поместени главните и най-значими екстри, които да търсим в един подходящ хотел без значение дали става дума за Пловдив, Варна, Рим или Париж.

Легло. Сънят е именно това, за което сте тук в повечето случаи. Много хотели постъпват разумно заменяйки остарелите матраци, с по-хубави матраци. Те освен това подменят непотребните кувертюри за легло с ватирани одеалца и имат няколко допълнителни възглавнички от различни видове например гъши пух, пяна, перагъши пух, пяна, пераи така може да намерите най-удобната за вас възглавница.

Ако пък пътувате със семейството си, насочете се към хотел, който предлага стаи със спални, вместо двойни легла.

Отопление Или Климатик. Търсете кл. системи с отделен климатик за всяка стая. Много е дразнещо да станете в 1 часа сутринта и да откриете , че климатикът не работи и в стаята е някаква неописуема жега.

Басейн. Много хора включват плуването в любимите си спортове и начини за релакс. Това също така е добър способ за справяне със стреса. Ако се предлагат добри хидромасажи с гореща вода, това също така може да помогне за отпускане на уморените посетители на хотела. Един закрит горещ басейн действително може да предложи безкрайни възможности за релаксиране.

Банята. В някои хотели не се предлага възможността за отделна баня. Ако имате достатъчно късмет/финанси да разполагате със стая с баня, това е което трябва да ви интересува : Да има меки хавлии и добро налягане, няколко необходимости като сапун и шампоан.

Кухня. Добре би било да има хладилник в хотелската стая ,в който да можете най-малкото да изстудите минералната си вода. Микровълнова фурна е също бонус за топлене на неизядената от предишния ден храна или готова храна, когато не ви се ходи по ресторанти.

В случай, че търсите евтини екскурзия до сърбия, разгледайте сайта на GPTravel.bg.